„ Aceasta pasiune a mea, de educator prenatal, a luat nastere dupa finalizarea programului de pregatire nationala pentru a oferi sprijin in travaliu si la nastere.

De fiecare data cand contribui la dezvoltarea legaturii dintre mama si copil sunt coplesita de un sentiment de fericire si implinire. Am vrut sa fac parte din acest dar extraordinar si binecuvantat, pregatindu-le pe viitoarele mamici pentru calatoria in maternitate.”

Educator Prenatal Lamaze&Educator Arte Combinate: ELENA Ionica

CENTRUL MAMICI CU BURTICI SI PITICI

Ionica Elena – Educator Prenatal Lamaze&Educator prin Arte Combinate

CENTRUL MAMICI CU BURTICI SI PITICI vine in intampinarea mamicilor cu burtici, taticilor, piticilor chiar si bunicilor printr-o serie de cursuri.

Decizia “corecta” este intotdeauna personala, luata pe baza informatiilor oferite la aceste cursuri. Documentatia este bazata pe dovezi din Biblioteca Cochrane, studii – Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Lamaze cuprinde informatii despre nou nascut, alaptare, perioada post-partum, ingrijirea bebelusului.

CURSURILE LAMAZE

Ionica Elena – Educator Prenatal Lamaze&Educator prin Arte Combinate

Cursurile Lamaze descriu pregatirea pentru nastere.” Dr. Lamaze a inaintat o serie de strategiii pentru a facilita nasterea normala si pentru a ajuta femeile sa nasca fara medicamente. Psihoprofilaxia, metoda Lamaze a nasterii, consta intr-un sprijin continuu in timpul travaliului, strategii de relaxare si respiratie care duc la reducerea durerii in timpul contractiilor”.

Cursurile Lamaze ofera informatii de baza despre cezariana, interventii medicale astfel incat familia, daca va fi nevoita, va putea colabora cu cadrele medicale in luarea deciziilor.

Lamaze cuprinde, de asemenea informatii despre nou nascut, alaptare, perioada post-partum, ingrijirea bebelusului.

Filozofia Lamaze de alaptare la san – recunoaste alaptarea ca metoda optima de hranire a nou-nascutului si crede ca educatia prenatala trebuie sa promoveze si sa sustina alaptarea la san.