Intalnirea mamiceasca din noiembrie

Centrul „Mămici cu Burtici și Pitici” organizează o întâlnire gratuită pentru mămici, o reunire care se dorește a îmbrăca mai degrabă haine de șuetă.

Gândurile, grijile, trările vieții de mamă și soție și-au găsit prilejul de a fi discutate, analizate și rezolvate împreună! Această întâlnire este bazată pe prezența strict feminină, fiind dedicată exclusiv Gândului de Mamă, cu tot ce implică acest aspect.

Convingerea noastră este aceea că starea de bine a mamei este sursa binelui întregii familii, deviza după care ne ghidăm conturându-se în jurul ideii „Dacă mama este bine, atunci toată familia va fi fericită!”

CUI SE ADRESEAZA: tuturor mamicilor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos.

Subiecte abordate

Vom aborda subiecte precum un stil de viata sanatos pentru toata familia cu Elena Ionica  si vom gati cu Ana-Maria Felman Thermomix.

Thermomix este un aparat de bucătărie foarte versatil, de mare putere, care indeplineste functiile a peste 12 aparate de bucatarie si care vă ajută să economisiţi timp, făcând multe operaţii în locul vostru, în special prin folosirea funcţiei de preparare ghidată.

Participand la eveniment veti afla cum vă poate ajuta Thermomix să gătiţi ingredientele într-un mod mai delicat, pentru a vă bucura de preparate mai proaspete şi mai sănătoase.

Cea mai mare satisfactie a gatitului cu Thermomix este ca puteti face mai multe feluri de mancare in acelasi timp, gatind la aburi si pastrand substantele nutritive, forma, culoarea si aroma ingredientelor.

Durata eveniment:

2 ore

Data:

17.11.2018

orele: 11:00-13:00

Locatie:

Str. Alexandru Savulescu nr. 28, Sect. 2, Bucuresti (Incinta Gradinita Diana)

Eveniment Gratuit

Locuri disponibile: 10