Politica de confidentialitate

 

Introducere

Aceasta notificare de confidentialitate face parte integranta din Termenii si Conditiile www.cursurigravidebucuresti.ro si se aplica datelor personale colectate prin intermediul website-ului. Activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal se desfasoara sub responsabilitatea Administratorul site-ului/aplicatiei.

Activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal se desfasoara sub responsabilitatea Administratorul site-ului/aplicatiei in calitate de operator.

 

Tipuri de date personale pe care le putem colecta

 • E-mail;
 • Nume de utilizator;

Aceste date sunt furnizate in mod direct si consimtit de catre Utilizator, pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Administratorul site-ului/ aplicatiei. Fiecare Utilizator are posibilitatea de a-si da acordul si pentru a fi informat prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii aplicatiei, site-ului web, precum si pentru primirea de comunicari continand informatii utile legate de www.cursurigravidebucuresti.ro

Ce fel de informatii despre Utilizatori sunt publice?

Activitati publice sunt orice actiuni pe care le faci pe site-ul www.cursurigravidebucuresti.ro, care sunt proiectate sa fie vizibile pentru alti Utilizatori, inclusiv comentarii, recomandari, recenzii.

Administratorul Site-ului/aplicatiei nu isi asuma raspunderea pentru orice fel de datele astfel furnizate.

Utilizatorii pot alege sa primeasca notificari legate de intrebarea/raspunsurile postate si se pot dezabona de la aceste notificari in orice moment.

Cand partajezi sau recomanzi linkuri catre continut de pe o platforma terta parte, acea actiune si orice date pe care le distribui vor fi acoperite de politica de confidentialitate a platformei respective.

Scopurile colectarii datelor cu caracter personal

Datele personale colectate de catre Administratorul site-ului/aplicatiei sunt prelucrate in scopuri care includ:

 • Utilizarea serviciilor www.cursurigravidebucuresti.ro
 • Furnizarea de informatii despre cresterea si dezvoltarea copiilor, stiintifice si profesionale generale;
 • Activarea sau inregistrarea anumitor produse si servicii sau perfectionarea functionalitatii;
 • Primirea de informatii despre produse, oferte si servicii ale www.cursurigravidebucuresti.ro
 • Stocarea preferintelor tale pentru interactiunile si comunicarile viitoare cu website-ul;
 • Imbunatatirea serviciilor, testarea produselor si serviciilor noi;
 • Primirea mesajelor personalizate, a ofertelor si a anunturilor speciale, relevante pentru interesele tale personale, bazate pe informatiile pe care le-ai partajat cu noi;
 • Gestionarea relatiilor cu clientii parteneri;
 • Facilitarea accesului la informatii;
 • Imbunatatirea comunicarii;
 • Analizarea si intelegerea interactiunilor cu clientii;
 • Implementarea programelor de securitate;
 • Raspunsul la intrebarile tale sau rezolvarea solicitarilor tale de produse si servicii, precum si informarea ta in legatura cu starea acestora;

Prelucram datele tale personale numai in scopurile pe care ti le-am comunicat. Daca le folosim in alte scopuri (apropiate), se vor aplica masuri de protectie a datelor suplimentare si vor fi utilizate numai cu acordul tau.

Partajarea datelor cu caracter personal

Putem partaja datele tale personale cu furnizori de produse, parteneri de afaceri si alti terti in conformitate cu legea aplicabila.

Astfel de categorii de destinatari pot fi: furnizori de servicii de contabilitate, asistenta juridica, clinici/cabinete/spitale private, medici, banci si orice alti parteneri de afaceri, atunci cand sunt necesare pentru executarea unui contract sau cand exista un interes legitim al Administratorului Site-ului/aplicatiei, fara insa a afecta drepturile persoanelor vizate (Utilizatori, medici, persoane de contact parteneri etc) si cu respectarea masurilor de securitate necesare.

Putem partaja datele cu caracter personal si catre alti parteneri, pentru gestionarea datelor si alte parti care au o relatie obligatorie cu Administratorului Site-ului/aplicatiei, pentru oferirea serviciilor sale (de ex. campanii email marketing, notificari push, contracte).

In cazul in care vom primi o solicitare din partea organelor abilitate ale statului prin care este impusa dezvaluirea unor date cu caracter personal ale Utilizatorilor, conform legii, suntem obligati sa ii dam curs.

De asemenea, iti vom comunica si tie datele (in cazul in care formulezi o cerere de acces la date). Totodata, incepand cu data de 25 mai 2018, putem comunica datele tale si unui alt operator, la solicitarea ta pentru garantarea dreptului privind portabilitatea datelor (in masura in care avem obligatia si conform regulilor privind portabilitatea datelor aplicabile conform Regulamentului General privind Protectia Datelor incepand cu de pe 25 mai 2018 si in conditiile tehnologice existente la momentul cererii tale).

Drepturile tale

 • Sub rezerva anumitor dispozitii legale aplicabile, Utilizatoriilor le sunt garantate urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal:Dreptul de a fi informat;
 • Dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care ii privesc si in caz afirmativ, acces la datele respective si informarea corespunzatoare;
 • Dreptul la rectificareoricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
 • Dreptul la stergerea datelor cu caracter personal („dreptul de a fi uitat”) in cazul in care Utilizatorul isi retrage consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii daca Utilizatorul contesta exactitatea datelor, prelucrarea este ilegala, dar Utilizatorul se opune stergerii, Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar Utilizatorul ni le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau daca Utilizatorul s-a opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
 • Dreptul la portabilitatea datelor ce permite Utilizatorilor sa primeasca datele cu caracter personal care il privesc si pe care le-a furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, in cazul in care:
 • prelucrarea se bazeaza pe consimtamant sau pe un contract si
 • prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

In exercitarea dreptului sau la portabilitatea datelor, utilizatorul are dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la un operator la altul acolo unde acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic.

Daca va exercitati acest drept, veti primi pe mail un link securizat care contine toate datele astfel solicitate.

 • Dreptul de opozitie, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara a Utilizatorului, ca date care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
 • Dreptul de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat si de a obtine retragerea/anularea/reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau orice alte asemenea aspecte.
 • Dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate.
 • Pentru orice solicitare legata de utilizarea datelor tale personale, ne poti contacta la:

Va incurajam sa mentineti setarile personale si datele personale complete si curente.

Echipa noastra va depune toate eforturile necesare pentru solutionarea intr-un timp cat mai scurt a solicitarilor tale.

Conform legislatiei in domeniul protectiei datelor personale, termenul de raspuns este 30 de zile. In cazul in care, in functie de complexitatea cererii nu putem implementa masurile solicitate intr-un termen mai mic de o luna, aceasta perioada poate fi prelungita, conform legislatiei aplicabile, cu maximum 60 de zile. In aceasta situatie, veti primi o informare in termen de maximum 30 de zile de la trimiterea cererii, cu privire la motivele intarzierii. Ne rezervam dreptul de a nu raspunde solicitarilor vadit neintemeiate, excesive sau repetate.

Criteriile si perioada de stocare a datelor

Datele asociate contului tau si alte date furnizare prin intermediul aplicatiei vor ramane in posesia Administratorului Site-ului/aplicatiei doar pe durata existentei serviciilor furnizate si strict pentru respectarea cerintelor legale in vigoare (de ex., termenele de arhivare) si pentru protejarea drepturilor legale si intereselor Administratorului Site-ului/aplicatiei. Daca doresti sa renunti la cont, in masura in care datele nu vor mai fi necesare pentru respectarea cerintelor legale in vigoare si pentru protejarea drepturilor legale si a intereselor Administratorului Site-ului/aplicatiei, acestea vor fi sterse sau anonimizate (vezi punctul 5.4. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)

Datele anonimizate vor fi utilizate strict pentru analize statistice ulterioare.

Cum iti protejam datele personale

Ne asumam si luam in serios responsabilitatea noastra de protectie a datelor personale pe care ni le incredintezi. Astfel, pentru a evita pierderea, utilizarea necorespunzatoare sau accesul neautorizat, Administratorului Site-ului/aplicatiei utilizeaza o varietate de tehnologii de securitate si proceduri organizationale pentru a ajuta la protejarea datelor personale. De exemplu, implementam comenzi de acces, utilizam firewall si securizam servere si criptam anumite tipuri de date, precum informatii financiare si alte informatii importante.

Modificari ale notificarii de confidentialitate

Serviciile oferite de www.cursurigravidebucuresti.ro evolueaza in permanenta, iar forma si tipul serviciilor oferite se pot modifica din cand in cand fara aviz prealabil. Din acest motiv, ne rezervam dreptul de a schimba sau a adauga din cand in cand aceasta notificare de confidentialitate, iar orice revizuiri de continut vor fi postate pe site-urile noastre sau vor fi trimise printr-o notificare push prin intermediul aplicatiei sau prin e-mail.

Vom posta un anunt important pe pagina notificarii de confidentialitate pentru a te instiinta cu privire la orice modificari semnificative aduse acestei notificari de confidentialitate si vom indica in partea superioara a anuntului data la care s-a realizat cea mai recenta actualizare.

Noua notificare de confidentialitate va intra in vigoare la data postarii. Daca nu esti de acord cu notificarea revizuita, trebuie sa iti schimbi preferintele sau sa ai in vedere intreruperea utilizarii serviciilor www.cursurigravidebucuresti.ro. Daca accesezi sau utilizezi in continuare serviciile noastre dupa intrarea in vigoare a acestor schimbari, inseamna ca esti de acord sa respecti notificarea de confidentialitate revizuita.

 

Prezenta politica de confidentialitate se completeaza cu termenii si conditiile de utilizare a serviciilor www.cursurigravdebucuresti.ro